Christelijke storybag – Het kerstverhaal

29,95

Een storybag is een felgekleurde stoffen tas dat wordt gebruikt als een visueel hulpmiddel bij het vertellen van een bijbelverhaal. Steeds weer wordt het binnenstebuiten gekeerd om een ​​ander gekleurd interieur te onthullen. De storybag heeft acht kanten waarmee het verhaal te vertellen is, ieder kan dat op zijn eigen manier doen. Het wordt geleverd met een script maar kan ook heel goed gebruikt worden voor een eigen invulling op het bijbelverhaal.

Het is  allround, geweldig visueel hulpmiddel, perfect voor alle leeftijden en met veel interactie met het publiek. Bij een groot publiek kan worden gekozen om de kanten van de storybag te fotograferen en via een beamer het te laten zien, terwijl de verteller ook de zak gebruikt voor het publiek wat dichtbij zit.

Grootte – Ca. 23 cm hoog en 25 cm breed

Op voorraad

Beschrijving

De christelijke storybag “het kerstverhaal” is een felgekleurde stoffen tas. Deze kan gebruikt worden als een visueel hulpmiddel bij het vertellen van het kerstverhaal. Steeds weer wordt het binnenstebuiten gekeerd. De ene na de andere kleurige kerstafbeelding wordt onthuld. De christelijke storybag heeft acht kanten waarmee het gehele kerstverhaal te vertellen is.  Het wordt geleverd met een kerstscript maar kan ook heel goed gebruikt worden voor een eigen invulling op het bijbelverhaal. Ieder kan dat dus op zijn eigen manier doen!

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 38 × 265 × 3,2 cm