Garantie(termijn)

Wij als christelijke webshop geven om onze producten, maar nog meer om onze klanten en doen logischerwijze ons best om onze producten in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigt raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek bij het christelijke product nog binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen.

Betalen

Christuals werkt samen met Mollie om de veiligheid en correctheid van de betalingen te garanderen. Tevens is de christelijke webwinkel voorzien van een beveiligd SSL-certificaat, dat aantoont dat betalingen veilig zijn en voorkomt dat uw gegevens bij kwaadwillenden in bezit komen.

Verzenden & Kosten

We werken samen met DPD, DHL en POSTNL om uw christelijke producten correct bij u af te leveren. Op werkdagen worden verzendingen voor 15:00 uur op dezelfde dag verzonden. Over het algemeen zal de aflevering dan de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij dit moment van aflevering niet garanderen.

De verzendkosten in Nederland en België zijn volgens het vaste tarief van € 4,95 per bestelling. Bestellingen met een waarde boven de € 29,95 worden gratis bij u thuisbezorgd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij één van de DPD- of DHL-ophaalpunten.

Retourneren

Wanneer het christelijke product niet voldoet aan de beschrijving of uw verwachtingen niet waarmaakt, dan kunt u deze retourneren. Om te retourneren kunt u contact met ons opnemen via retour@christuals.nl. Vermeld het bestelnummer en de reden waarom u het product wil retourneren. Vervolgens mailen wij u de instructies zodat u het product kunt retourneren.

Heeft u nog vragen? Mail ons!

store@christuals.nl

– op werkdagen reactie binnen 24 uur –